Vadderade påsar till presenter och annat

Många personer använder vadderade påsar till att sända iväg saker som de är riktigt rädda om. Det kan vara en mobil eller en present. I en vadderad påse åker prylen säkert och tryggt till rätt adress.

Med ett intresse som gör att man beställer hem saker, så får man se många vadderade påsar. De fungerar som ett mer skyddande kuvert och är bra att ha hemma inför alla sorters händelser. Det kan behövas runt jul för att sända iväg klappar åt morfäder och barnbarn, till födelsedagar att skicka ömtåliga presenter uti och till påsk för att sända ett hemgjort påskkort eller små stickade garn kycklingar..

Bra att tänka på när du behöver vadderade påsar är vad för slags ömtåligt gods du ska skicka i det och hur stort den vadderade påsen bör vara.

Vadderade påsar finns i många olika storlekar och i dem kan du skicka både platta saker och prylar med lite form. Runt jul är det många som får användning för vadderade påsar. I dem kan man skicka alla sorters klappar som böcker vars pärmar lätt kan få fula repor av omkring liggande post. Man bör tänka på att inte bara hårda julklappar behöver skydd utan också mjuka passar att lägga i vadderade påsar. Lägger man tillexempel ned ett par sockar i ett tunt enkelt kuvert går det lätt hål på kuvertets papper. Det kan vara bra att först lägga sockorna i en plastpåse sedan slå in dem och lägga paketet i en vadderad påse.

Om man ska sälja något begagnat till en privatperson är det bra att lägga saken i en vadderad påse. Kanske har du sålt en skivnål eller en frimärkssamling och vill att den ska anlända till rätt adress i gott skick och då är en vadderad påse ett bra transportsätt. Vadderade påsar fungerar till det yttre som vanliga kuvert man skriver dit rätt adress och klistrar på frimärken.

Vadderade påsar ser ofta enkla ut i vitt eller gulbrunt. Till en högtid kan man smycka dem med färgrika klistermärken eller rita på dem med penna. Vill man överraska någon kan man fylla en vadderad påse med små inslagna presenter. Är det ett barn kan man fästa ihop dem med ett långt snöre så att alla kommer skuttande ur paketet när man tar upp det första.

Det går också bra att skicka böcker i vadderade påsar, ja allt som inte kräver en mer solid förpackning av kartong eller trä och givetvis har ett format som passar in i en vadderad påse.

Comments are closed.