Vadderade kuvert fördelar

I ett vadderat kuvert skickar du platta saker och annat. Kuverten är tillverkade i maskiner och gjorda för att tåla slitage. Om du tillexempel skickar iväg en bok skyddar vadderingen bokens vassa hörn från att gå igenom kuvertpappret och nötas eller vikas utav annan post. Likadant skyddar vadderingen annan post från de vassa bok hörnen som kan riva sönder och göra fula tryckmärken. Så vadderade kuvert är både bra för avsändaren, mottagaren och alla andra som skickar post.

Att lägg ned en peng på en packe vadderade kuvert är billigt och en liten investering i tid för den som då och då sänder iväg ömtåliga saker. Enkla kuvert har många liggande i en låda men vadderade kuvert  köper många ett och ett. Genom att köpa dem styckevis slösar man pengar och mycket tid och just tid är något av det mest värdefulla vi har.

Med en trave vadderade kuvert behöver man inte längre vira in sitt ömtåliga gods i tidningspapper och tejp, efter förmåga, för att sedan knöla ned det ömtåliga godset i ett tunt kuvert och hoppas på det bästa.

Det är ju inte heller enbart den post man själv sänder iväg på ett taffligt sätt som troligen skadas utan också riskerar man att all omgivande post drabbas.

Då är det bättre att ta ett vadderat kuvert och lägga ned sitt ömtåliga gods i, sedan är det bara att sända iväg kuvertet i lugn och ro.

Med vadderade kuvert kan du helt enkelt skicka det mesta till alla med brevlådor.

I ett vadderat kuvert får du plats med smycken, teknik attiraljer och annat.

Innehåller posten som ska skickas en glasskiva, då måste det förpackas väl. Kanske är det ett inrammat fotografi eller en teckning. Då placerar man en hård brädskiva eller en plast skiva på både baksidan och framsidan av tavlan och sedan  fixerar man skivorna med tejp så att de inte glider. Till slut när tavlan är så inpackad att den troligen inte kan rubbas, lägger man ned den i kuvertet.

Man kan skicka vadsomhelst i dem antingen genom att lägga dem direkt i en av postens gula lådor eller så får man gå till sitt postombud för att sända sina vadderade påsar till mottagaren.

Har man vadderade kuvert går det att sända ömtåligt gods till granen eller grannlandet.

Då vadderade kuvert blivit alltför slitna för användning, gör materialen att vadderade kuvert går att återvinna tillsammans med pappersförpackningar.

Comments are closed.