Bubbelkuvert ger bra skydd till det ömtåliga

Bubbelplast känner alla till, nästan varje elektronikvara levereras förpackat i bubbelplast i någon mån. I bubbelkuvert är det liknande plast som skyddar post gods genom att dämpa stötar och vaddera vid klämning och hantering.

Bubbelkuvert är benämningen på ett kuvert som med sidor av bubbelplast inlagda mot kuvertets väggar ger ett skyddande hölje för ömtåligt gods. Pappret de är tillverkade av är kraftigt och bubblorna ger en stötdämpande effekt. De går att använda många gånger eftersom de är möjligt att använda det limmade självhäftande locket upprepade gånger. Bubbelkuvert går i vissa fall att återanvända eftersom både plast och papper går att sop sortera. Ett bubbelkuvert har man nytta av då godset som ska skickas är ömtåligt vasst eller behöver skyddas av fler orsaker.

Bubbelkuvert är något följsamt flexibla i sin form och därför går det att sända det mesta i ett bubbelkuvert.

Många använder bubbelkuvert när de ska skicka något de är riktigt rädda om med posten. Det kan vara ett smycke eller en prydnads sak. Eller annat som kan gå sönder i posten. Eftersom ett bubbelkuvert är följsamt kan man nästan skicka vadsomhelst i ett sådant.

Bubbelkuvert är bra att ha, när det en person ska skicka iväg till någon annan måste skyddas från att gå sönder. Med hjälp av luftbubblor inneslutna i plast, skyddas bräckliga saker, sköra material och annat som kan gå sönder i posthanteringen. Bubbelkuvert fungerar också åt andra hållet och skyddar den omgivande posten från vassa hörn och riviga material. Så att använda bubbelkuvert är bra både för avsändaren som känner sig trygg i att det inslagna kommer fram helt, mottagaren som får ett bubbelkuvert med intakt innehåll och alla andra som skickar post, vars post inte skadas av det som är inslaget på rätt sätt. Postpersonalen uppskattar säkert också att avsändare gör sitt bästa med att skydda sina saker så att de inte ställer till trassel i post terminalerna.

Ska du beställa bubbelkuvert från nätet, kan det vara lika bra att passa på och beställa en hel drös. Det blir billigast så och för eller senare går de åt. Ta tillfället i akt och överraska alla vänner med en omotiverad present. Genom att tillexempel köpa ett gäng av din favoritbok och skicka iväg väl förpackade i varsit bubbelkuvert.

Gamla bubbelkuvert som blivit nötta efter fler användningar kan det vara dags att slänga. Men först efter att man använt dem tillräckligt

Comments are closed.